Zoeken

Bergse Bodem Baksel: Rabarbertaart

Bijgewerkt op: 15 mei


Met dank aan oogstgenoot Nicolle:)!


Wat heb je nodig?

Taartmix naar keuze (hier appeltaartbodemrecept)

Voor de vulling:

rabarber (6-8 stelen)

handje amandelen

banaan in stukjes

handje gedroogde granberries

flinke eetlepel havermout

theelepel Chiazaadjes (eventueel, anders extra schepje havermout)

eetlepel amandelmeel (eventueel, idem)

koffielepel kaneel

scheut agavesiroop

rietsuiker naar smaak

Aan de slag!

1. Maak de taartbodem en bedek hiermee een springvorm (28cm) met een opstaand randje van circa 2 cm

2. Kook de rabarber met een klein laagje water tot het zacht is

3. Giet het kookwater af

4. Roer alle overige ingrediënten door de rabarber

5. Vul de taartbodem met het mengsel en bak het volgens de instructie van je taartmix

Phoe… al dat suiker! Vervang je suiker voor kokossuiker, gemalen zachte dadels, gemalen rozijnen. Meel? Pak eens amandelmeel! Boter? Kokosolie!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven