top of page

Oogstbericht 14

Beste oogstgenoot,


Vanaf nu staat de activiteiten pagina op openbaar. We willen jullie vragen deze te delen met mensen binnen je netwerk die mogelijk geïnteresseerd zijn. Dit kan door onze social media posts op facebook en instagram te delen (we zullen de komende week er een aantal plaatsen) of bijvoorbeeld de poster voor je raam op te hangen. Van de week zullen we een aantal posters in de glazen kas bij de uien leggen. Dan kan je er een meenemen. Uiteraard kan je ook zelf nog inschrijven mocht er iets leuks tussenzitten voor je:)

Verder kunnen oogstgenoten die honing hebben gereserveerd deze vanaf volgende week meenemen. Dit kan op de momenten dat wij er zijn dus dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 12:00. Betalen kan met pin.


Alle oogstgenoten mogen van dinsdag tot zaterdag tussen zonsopkomst en zonsondergang oogsten. Ben je nog niet zo vaak geweest of niet helemaal zeker over het oogsten dan kan je het beste komen op onderstaande tijden, dan is een van ons aanwezig op de tuin.


Dinsdag 10:00- 13:00 uur

Vrijdag 10:00 - 13:00 uur

zaterdag 10:00 - 13:00 uur


Let op dat je de poorten goed dichtdoet als je weggaat! Oogstmaterialen liggen in de metalen kist in de binnentuin.


Voor invallers geldt dat ze alleen op bovenstaande tijden mogen komen. Dan kunnen we jullie op weg helpen en vragen beantwoorden waar nodig.


Belangrijk is om zelf een tas mee te nemen. Op de tuin liggen wel scharen/ snoeischaren in de ijzeren kist achter in de binnentuin (bij de deur richting de weilanden).


Oogsttabel


De oogsttabel van deze week is te zien door onderstaande bestand te openen (door erop te klikken). Deze kan je uitprinten of op je telefoon openen. Sommige vinden het handig om het op een papiertje te schrijven.oogst week 14
.pdf
Download PDF • 44KB

Groene groeten,

Maarten

Van Bergse Bodem

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page