top of page

Oogstbericht #22

Beste oogstgenoot,


Terwijl we nog volop bezig zijn met seizoen 2023 beginnen we langzaam aan al weer met de voorbereidingen voor seizoen 2024. Deze week wordt het knoflook en winteruien pootgoed geleverd dat we nu gaan poten om volgend seizoen van te oogsten. Ook is het weer tijd om de bedden die leeg worden te voorzien van een nieuw laagje compost en de paden een nieuw laagje houtsnippers. Ook andere opknap werkzaamheden gaan nu opgepakt worden. Kortom genoeg te doen:) Daarom is hulp op de zaterdagochtend zeer welkom en we zullen binnenkort ook een overzichtje toevoegen van wat wanneer gaat gebeuren zodat je kan kijken waar je mee wilt/ kan helpen mocht je daar tijd/ zin in hebben.


Belangrijk: Op zondag is de tuinderij niet toegankelijk, ook niet om even langs te gaan of aan familie/ vrienden te laten zien. Dit is de enige dag dat Cindy even geen mensen op het terrein wilt wat we goed kunnen begrijpen. We kunnen dus helaas ook geen uitzonderingen meer maken als het oogsten op een andere dag niet gelukt is (de maandag is dan eventueel een optie bij uitzondering maar altijd even van te voren aan ons vragen).


Deze week weer een bomvolle oogstlijst! Geniet ervan:)


oogst week 22
.pdf
Download PDF • 34KB

Groene groeten,

Maarten & Loes

Van Bergse Bodem
60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Oogstbericht #29

Beste oogstgenoot, De kou is deze week dan echt aangekomen op de tuinderij. Met een aantal nachten waarop we richting de -5 gaan en wie weet nog een laagje sneeuw. Dat is dit jaar dan ongeveer 2 weken

Comentarios


bottom of page