top of page

Oogstbericht #29

Beste oogstgenoot,


De kou is deze week dan echt aangekomen op de tuinderij. Met een aantal nachten waarop we richting de -5 gaan en wie weet nog een laagje sneeuw. Dat is dit jaar dan ongeveer 2 weken later dan vorig jaar.


De aankomst van kou is ook het teken dat we aan het einde zitten van ons tweede seizoen. In het volgende, en laatste, oogstbericht kijken we terug op afgelopen jaar. Daarnaast hebben jullie als het goed is een uitnodiging gehad om op 16 december samen het seizoen af te sluiten.


Oogstlijst


De zoete aardappel oogst valt dit seizoen tegen vergeleken met vorig jaar. Dit jaar hadden we het gecombineerd met de mais planten met het idee dat de mais de lucht in groeit en de zoete aardappel de grond bedekt. Conclusie is dat de maisplanten voor te veel schaduw zorgde. Volgend jaar dus weer gewoon in de volle zon! Omdat we wel iedereen zoete aardappel willen meegeven hebben we extra zoete aardappel ingekocht (bio).oogstbericht 29
.pdf
Download PDF • 24KB


Ook komende week is het mogelijk om te komen helpen op de tuin op woensdag en donderdag van 09:30 tot 13:30 en zaterdag van 10:00 tot 12:00.


Groene groeten,

Maarten & Loes

Van Bergse Bodem69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page