top of page

Oogstbericht #4

Beste oogstgenoten,

Wat was het weer gezellig zaterdag, jullie betrokkenheid en enthousiasme geeft ons veel energie:)! Deze week vooral wat losse onderdelen in dit oogstbericht:


Te beginnen met een leuk artikel dat is verschenen over ons op Indebuurt als Bergenaren van de week. We hebben na aanleiding van het artikel een hele berg leuke reacties gehad!:)Oogstmomenten

Nu we een aantal weken bezig zijn merken we dat er van sommige oogstmomenten zo goed als geen gebruik wordt gemaakt. De meeste van jullie komen op zaterdag en een aantal op de vrijdagmiddag. Daarom zal voor de komende tijd gelden dat de donderdagavond wegvalt maar dat jullie op vrijdag de hele dag welkom zijn.


Oogstmomenten:

- Vrijdag tussen 10:00 en 16:00

- Zaterdag tussen 10:00 en 13:00


Mochten beide opties je echt niet uitkomen stuur ons dan gerust een berichtje!


Vleespakket

Via De Kleine Kieviet zijn er nog een aantal vleespakketten beschikbaar van het rund dat jullie elke week rond de tuin zien lopen. Een goed leven gehad dus! Mocht je daar interesse in hebben dan kan je hier het formulier en meer info vinden:
Oogst week #4

Deze week weer een hoop lekkere groente en kruiden te oogsten.


- Uien

- Tuinbonen

- Meirapen

- Sla

- Nieuw Zeelandse spinazie

- Citroenmelisse

- Rozemarijn

- Salie - komkommerkruid bloempjes


Onderzoek Vrije Universiteit Amsterdam

Tot slot nog een laatste link voor deze week;) We zijn namelijk gevraagd om de onderstaande link te delen met de vraag of jullie de enquête willen invullen. Er wordt onderzoek gedaan naar de effecten van CSA's in Nederland. Mocht je hier tijd/ zin in hebben dan zijn ze erg geholpen met de antwoorden.


Zoals altijd kan je ons volgen op instagram en facebook voor doordeweekse updates van de tuin. Ook te lezen op de hoofdpagina van de site. Het terrasje zal weer geopend zijn op zaterdag van 10:00 tot 13:00.


Groene groeten,

Maarten & Loes

Van Bergse Bodem

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page