top of page

Oogstbericht #4

Beste oogstgenoot,


Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen nu ook officeel afgetrapt met de start bijeenkomst! Het was erg gezellig en er waren weer heerlijke dingen gemaakt waarvoor dank:)! We begonnen met een kleine tuin speurtocht om de kennis te testen, mocht je er nou niet bij geweest zijn en toch nieuwsgierig geworden zijn laat het weten, ik heb er nog wat op de tuin liggen;)


Ondertussen groeit alles nog steeds goed door. Waar in het begin nog wel het een en ander werd opgegeten door slakken lijkt sinds een paar weken de balans op de tuin goed te zitten. Als ik zie hoe die beestjes te keer gaan op andere tuinderijen en moestuinen is dat een fijne constantering, we zijn goed bezig! Ook de grote hoeveelheid water uit de lucht kan de tuin goed hebben. Afgelopen vrijdag was het wel heftig, zulke harde regen had ik nog niet eerder gezien op de tuin.


De eerste aardbeien beginnen rood te kleuren. Ze zijn niet allemaal op hetzelfde moment klaar dus niet iedereen zal al een bakje kunnen plukken. Wees gerust er komen er zoals het ernaar uitziet nog heel veel aan. Vraag aan jullie om als je een bakje geplukt hebt de weken daarna niet te plukken zodat iedereen aan de beurt komt.


Deze week kan je komen oogsten op:

dinsdag 10:00 - 17:00

donderdag 09:00 - 12:00

vrijdag 13:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 15:00


Oogstvideo:


Oogst PDF


oogstbericht 4
.pdf
Download PDF • 44KB

Groene groeten,

Maarten

Van Bergse Bodem
100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page