Met dank aan oogstgenoot Nicolle:)!
Nodig:
- Nieuw Zeelandse spinazie (geen gewone, echt niet hoor ;-) )
- Zeeuwse zeekraal
- parel couscous (echt deze!)
- lente ui
- kappertjes
- gekruide olijfolie (citroen, rozemarijn en/of oregano)
- pijnboompitjes of zonnebloempitjes
- verse dille
- cherrie tomaatjes
- zout
Hoe dan?
1. Kook de parel couscous met wat olijfolie, afgieten en tikje laten afkoelen
2. Bak (lichtjes poffen) de pitjes in wat olie (olijf of geurloze kokos). Eventueel met wat zout erover.
3. Voeg de super klein gesneden lente-ui er door. 10 seconden.
4. Voeg de parels en kappertjes toe.
5. Warmtebron uit en voeg de (gewassen) zeekraal, de (grof gehakte) spinazie en de dille toe. Goed omscheppen en tomaatjes er over. Eventueel wat gekruide olie.
6. Lauw opdienen. Lekker broodje en/of stukje gebakken wilde zalm er bij en klaar!!!
Comments